Let’s innovate for resilience!

Sweden Innovation Days

Sweden Innovation Days är tillbaka för fjärde året, hoppas vi ses 20-21 mars 2024!

Sweden Innovation Days – en kostnadsfri digital konferens där vi vill visa upp Sverige som innovationsland. Denna gång med fokus på hur vi kan möjliggöra innovation som har en betydande inverkan på samhälle, miljö och ekonomi.

Trots att Sverige är ett av världens främsta länder när det kommer till innovation behöver vi ständigt sträva efter att förbättra hur vi arbetar med innovativa lösningar, både strategiskt och praktiskt. Vi vill att andra länder ska välja Sverige som ett attraktivt innovationsland att samarbeta med.

Syftet med Sweden Innovation Days är att erbjuda aktörer en internationell arena för att sprida information, utbyta kunskap samt träffa internationella partners. Vår förhoppning är att många nya innovations- och affärssamarbeten skapas.

Oavsett om du är en startup, företag, arbetar inom offentlig sektor, civilsamhället, akademin eller en statlig myndighet, finns det något på detta evenemang för alla. Vi behöver alla vara med på innovationsresan! Missa inte Sweden Innovation Days 2024!

Tema för förra upplagan av Sweden Innovation Days:

21 mars - Att möjliggöra innovation!

Hur kan statliga organisationer och industri möjliggöra för innovationer för hela samhället?

22 mars - Så främjar Sverige innovation för hållbar tillväxt

Vi lyfter fram goda exempel på hur Sverige, med innovation i fokus, arbetar för en mer hållbar framtid i alla delar i samhället.

23 mars - Innovationer - som skapar värde i samhället

Hur mäter vi vilket genomslag innovation skapar i vårt samhälle och vilka verkliga resultat kan vi se?